image description

ACTUEEL Ben jij toekomstbestendig?

Gepubliceerd op 6 december 2019

In februari 2020 start de nieuwe BBL opleiding Beheer Buitenruimte 2.0

In samenwerking met Het Centrum voor Innovatief Vakmanschap, Nordwin College, MBO Life Sciences, Terra, Zone.college en Aeres is de opleiding Beheer Buitenruimte 2.0 ontwikkeld. In februari 2020 start TerraNext met deze nieuwe opleiding die zich richt op medewerkers van gemeenten, waterschappen en cultuurtechnische bedrijven. 

Wil jij je vakkennis verbreden zodat je meer allround inzetbaar bent? Beheer Buitenruimte 2.0 is een opleiding die zich richt op vakkennis, communicatieve vaardigheden én houding; een alles-in-één diplomeringstraject voor mbo niveau 3 en 4!

De opleiding is een bbl-opleiding in de vorm van werkend leren. Niveau 3 duurt twee jaar. Niveau 4 duurt ook twee jaar waarbij je na het eerste jaar op het niveau bent van het tweede jaar niveau 3. Het totale traject niveau 3 plus niveau 4 bedraagt drie jaar.

Meer informatie over de opleidingen lees je hier:

Vakopleiding Beheer Buitenruimte 2.0 (niveau 3)

Middenkaderopleiding Beheer Buitenruimte 2.0 (niveau 3)

Op 29 januari a.s. om 9.00 uur  is er een inloopochtend. Hier kun je alle vragen stellen die je nog hebt, meekijken met een praktijkles en in gesprek met deelnemers die de opleiding volgen. Locatie: Weerwille, De Weidenweg 30a te Ruinerwold.  

Zien we je daar? Stuur dan even een mailtje naar info@terranext.nl