image description

ACTUEEL Even voorstellen: Mijn naam is Jennifer Vliem-Aten

Gepubliceerd op 8 juni 2020

Onlangs ben ik begonnen als accountmanager Groen BBL en markt voor TerraNext.

Ik ben 44 jaar en woon in Zuidwolde (Groningen) samen met mijn man en drie kinderen. De mooie omgeving daar nodigt uit tot wandelen, bootje varen en veel buiten zijn, wat ik dan ook allemaal graag doe. Daarnaast ben ik mijn vrije tijd regelmatig op de tennisbaan te vinden. 

Tot 1 juni was ik werkzaam voor UWV Groningen als werkgeversadviseur. Ik was gesprekspartner voor werkgevers en steeds op zoek naar kansen en mogelijkheden voor werkzoekenden om terug te kunnen keren op de arbeidsmarkt. In deze rol heb ik een aantal jaren geleden ook Terra leren kennen als organisatie die maatwerk opleidingen kon bieden voor mensen met een uitkering. Met als doel ze succesvol te laten uitstromen naar werk (en dit lukt gelukkig vaak!).

Nu mag ik zelf aan de slag voor TerraNext en zal ik me samen met de collega's inzetten voor de aansluiting tussen het onderwijs en de arbeidsmarkt. De komende periode is het vooral inlezen, me verdiepen in alles wat Terra te bieden heeft, collega's leren kennen en organisaties bezoeken. En zo hoop ik aan mijn functie op korte termijn een goede invulling te kunnen geven.

De afgelopen week voelde als een warm welkom en ik verheug me op de toekomst bij Terra.

Ik ben te vinden op de locatie TerraNext, dus zoek me gerust op!