image description

ACTUEEL Nieuw bij TerraNext: cursussen dierverzorging

Gepubliceerd op 31 maart 2020

TerraNext start met diverse cursussen dierverzorging

TerraNext breidt haar cursusaanbod uit met verschillende cursussen Dierverzorging. Vanaf januari 2022 start TerraNext met:

Vakbekwaamheidsbewijs gezelschapsdieren
Om het dierenwelzijn te activeren is vanaf 1 juli 2020 een vakbekwaamheidsbewijs verplicht voor iedereen die werkt met gezelschapsdieren. Dit houdt in dat iedereen die regelmatig dieren fokt, verhandelt of opvangt in het bezit moet zijn van het vakbekwaamheidsbewijs voor de diersoort. Met een Vakbekwaamheidsbewijs op zak, kan worden aangetoond dat je voldoet aan het Besluit Houders van Dieren. 

Vanaf medio september 2022 kunt u ook bij TerraNext terecht om uw Vakbekwaamheidsbewijs te halen. Dit kan op één van onze mbo locaties van bij voldoende aanmeldingen kunnen wij dit ook bij u op het bedrijf organiseren. Vanaf februari vinden we de cursussen voor deze diersoorten:

• Hond en kat
• Vissen 

Verdiepingscursus vachtverzorging - trimmen
Terra is met de opleiding trimmen erkend door  de Algemene belangenvereniging hondentoilettteerbedrijf (ABHB). Dit verplicht onze opleidingen aan de eisen door de vakvereniging ABHB zijn opgelegd. 

We starten medio september 2022 met deze verdiepingscursus, voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen in dit vak.

Wilt u zich alvast aanmelden voor één van deze cursussen? Stuur dan een mail naar info@terranext.nl of bel (050) 368 2390.