image description

ACTUEEL Trends & Bloemwerk!

Gepubliceerd op 16 december 2019

In januari start de module Trends en Bloemwerk bij TerraNext.

Wil jij alles weten over Trends & Bloemwerk? Conceptueel denken, experimenteren met materialen en dit vertalen naar toepassingen met bloemen, organische en anorganische materialen? Presenteren en verpakken komen ook aan bod; daarbij sluiten we graag aan op de huisstijl van het eigen bedrijf. Vind je het leuk om je vakdeskundigheid toe te passen, te creĆ«ren en te innoveren in bloemwerk? Dan is deze module geschikt voor jou! 

De module bestaat uit vier lessen; op woensdag 22 januari, woensdag 5 februari, woensdag 26 februari, woensdag 11 maart. Daarnaast is er nog een optionele vijfde les woensdag 25 maart waarin een examen wordt afgenomen.  

Het volgen van alle lessen en het uitwerken van deze opdrachten wordt afgesloten met een bewijs van deelname. Als er gebruik gemaakt wordt van de extra optie (vijfde les met examen) dan wordt het afgesloten met een getuigschrift. Dit getuigschrift is 1 van de in totaal 5 getuigschriften die nodig zijn om in aanmerking te komen voor het doen van eindexamenonderdelen voor de Vakopleiding Bloemsierkunst voor gevorderden. 

Ga naar de cursus/module