image description

ACTUEEL Zomervakantie TerraNext en daarna!

Gepubliceerd op 22 juni 2020

TerraNext is tijdens de zomervakantie gesloten van 8 juli t/m 11 augustus.

Ook na de zomervakantie hebben we nog steeds te maken met beperkende maatregelen wegens corona. Inmiddels mogen we onze gebouwen weer beperkt openstellen en zijn we weer gestart met praktijklessen. Natuurlijk volgen we de richtlijnen vanuit het RIVM en daarnaast ook de landelijke afspraken die er zijn gemaakt met het MBO. Dit omdat TerraNext onderdeel uitmaakt van Terra.

Dit betekent dat we in ieder geval tot aan december 2020 de studenten weer in kleine groepen kunnen ontvangen bij TerraNext. Daarnaast gaan wij eventueel door met lesgeven op afstand. Uiteraard volgen we de richtlijnen van het RIVM op. Zo zorgen we voor vaste looproutes in het gebouw, zitten de studenten zoveel mogelijk in een vast lokaal, is er desinfecterende handgel aanwezig en zorgen we samen in ons contact voor 1,5 meter afstand. Ook de indeling van de kantine en de lokalen passen we hierop aan. Van studenten en personeel wordt daarnaast gevraagd:

·         Was vaker je handen

·         Hoest en nies in je elleboog

·         Houd 1,5 meter afstand

·         Gebruik papieren zakdoekjes

·         Schud geen handen

Bovenstaande maatregelen hebben effect op het gebruik van de verschillende ruimten en het maximaal aantal deelnemers; we proberen in overleg zoveel cursussen op locatie indien mogelijk en/of gezamenlijk zoeken we naar alternatieven. 

TerraNext is ook na de zomervakantie telefonisch bereikbaar van 8.15 uur tot 16.45 uur en per mail via info@terranext.nl.